Materialleverantörer adderar värde med InviSense passiva fuktsensor

BjornNyheter

Ytterligare en materialleverantör installerar InviSense passiva fuktsensor i sitt byggnadsmaterial. Installationen sker direkt i materialproduktionen så att sensorerna alltid hamnar på rätt plats när byggmaterialet installeras.

Lansering kommer att ske under hösten, så ”stay tuned” för mer nyheter.

InviSense kom med på 33 – Listan för andra gången

BjornNyheter

Ännu en gång har InviSense fått bekräftelsen att vi är ett av de hetaste start-up bolagen i Sverige. Med sin patenterade och unika teknik som är utvecklat tillsammans med RISE, Printed electronics arena och Linköpings Universitet så fortsätter InviSense sin resa mot att göra saker som inte varit mätbara tidigare till att bli enkla att mäta.

https://www.affarsvarlden.se/bors-ekonominyheter/har-ar-alla-vinnarna-pa-33-listan-2019-6958489

Informationsvideo från Duri

BjornNyheter

Duri har delat med sig av en informationsvideo om vår passiva fuktsensor. Spana in videon och lär dig mer om fördelarna med vårt mätsystem för trådlös mätning av relativ fuktighet!

View this post on Instagram

👉Med FUKTSENSORN® kan du enkelt och snabbt få koll på eventuella vattenläckor genom att mäta bakom fuktspärren utan ingrepp. FUKTSENSORN® är självhäftande passiva sensorer med obegränsad drifttid som monteras bakom fuktspärren och läses av med en trådlös fuktskanner, även efter att ytan är kaklad. FUKTSENSORN® kan installeras under tätskikt i våtutrymme och andra normala byggnadsmaterial. Fungerar även i fasader samt under plastmattor och flytspackel. Resultaten sparas i molnet så att du i lugn och ro kan analysera datan och avgöra vilka åtgärder som krävs. Du och din kund får omedelbart obestridbara data helt utan att behöva riva bort kakel och ytskikt. Mät fukten trådlöst med FUKTSENSORN®, en framtidssäker lösning.👌 Kom in till oss i våra fina butiker, besök vår hemsida www.duri.se eller ring oss på 031-706 19 10. 👍😃

A post shared by Duri Svenska AB (@durisvenskaab) on

InviSense vinnare av Nordbyggs Guldmedalj 2019

BjornNyheter

Vi har härmed nöjet att meddela att InviSense är vinnare av Nordbyggs Guldmedalj 2019, som tilldelas årets produktnyhet och väljs ut av representanter från tidningen Byggindustrin, Svensk Byggtjänst och Nordbygg. Vi är givetvis glada över priset och ser det som ytterligare ett bevis på att våra fuktsensorer är värdeskapande i de fastigheter där de finns installerade samt kan bidra med att öka förståelsen för fuktskador i allmänhet.

 

Läs mer på: https://byggtjanst.se/aktuellt/nyhetsrum/2019/mars/svensk-innovation-for-fuktmatning-fick-nordbyggs-guldmedalj-2019/

Lejonfastigheter har säkrat tre byggnader med fuktsensorer

BjornNyheter

Lejonfastigheter AB har installerat InviSense passiva fuktsensorer i tre pilotprojekt: ett vårdboende, ett all aktivitetshus och en idrottshall. Projekten påbörjades under 2017 och de väntas alla tre stå klara under 2019.

”Jag är väldigt nöjd med samarbetet och produkten som InviSense har bidragit med till våra nyproduktioner”
Anton Sedin – Hållbarhetssamordnare Lejonfastigheter

”Lejonfastigheter är en av de största fastighetsägarna i Östergötland och det är en sorts verifikation att en så stor och långsiktig ägare väljer att investera i vårt system.” säger Björn Garplind, VD på InviSense.