Ny återförsäljare

BjornNyheter

Vi välkomnar Andersson-Nielsen AB som återförsäljare av InviSense erbjudande. Företaget, som i huvudsak har sitt arbetsområde i västra Sverige, erbjuder idag en rad av kvalificerade tjänster inom byggrådgivning etc.

”InviSense lösning stärker vårt erbjudande och vi ser det som ett sätt att framtidssäkra våra arbetsmetoder. Det är svårt eller omöjligt att mäta en del konstruktionsdelar utan förstörande åtgärder” säger Lars Nielsen, VD på Andersson-Nielsen och tillägger ”vi är säkra på att det kommer att vara ett krav på mätbarhet för att kunna påvisa den kvalitet som man vill uppnå, utan att mäta på ett korrekt sätt så går det inte att veta”.

Björn Garplind kommenterar Lars uttalande ”Andersson-Nielsen är ett bolag som har ett tjänsteutbud där InviSense lösning kan tillföra stor nytta, deras kunder efterfrågar mätbar kvalitet. Konkurrensen om de alltmer krävande husköparna börjar hårdna och då är det viktigt att kunna påvisa kvalitet, vad är kvalitet utan mätbarhet?”.

Om Andersson-Nielsen

Bolaget Andersson Nielsen bildades 2010. Vår inriktning har sedan starten varit att erbjuda konsulttjänster inom byggsektorn och vi åtar oss uppdrag allt från småhus till byggrådgivning för utbyggare, Vi har även varit behjälpliga med att leverera styckehus till konsument.

Vi har över 25 års erfarenhet i byggsektorn inom bygg och projektledning, och 10 års erfarenhet från offshore-industrin med ingenjör- och projektledning.

Om InviSense

InviSense utvecklar och säljer en extremt tunn fuktsensoretikett som mäter RF % (relativ luftfuktighet) inuti byggkonstruktioner utan ingrepp, dvs trådlöst. Med den unika fuktsensorn och InviSenses molnbaserade tjänst kan fastighetsägare nu enkelt mäta, analysera och säkerställa fastigheters relativa fuktighet – och i tid vidta åtgärder.

InviSense produkter har utvecklats vid Printed Electronics Arena i Norrköping i samarbete med Linköpings universitet och RISE Acreo. Bolaget knoppades av från RISE Acreo under 2013.

InviSense deltar i ett smarta-byggnader projekt i Finland

BjornNyheter

Finska staten finansierar tillsammans med ett flertal privata aktörer, bl.a. InviSense, ett projekt för smarta byggnader, där flera universitet driver ett projekt som ska höja och säkerställa kvalitet, hållbarhet och mätbarhet i byggandet. Projektet kommer att drivas under 2019-2020.

Projektet har en budget på ca 40 MSEK

Projektets mål är att det kommer sättas nya krav och standarder på hur fastigheter ska byggas, utrustas och följas upp.

Fortsatt etablering i Danmark

BjornNyheter

InviSense fortsätter att bygga upp en efterfrågan på passiva fuktsensorer i Danmark. Bl.a. i samarbete med Ramböll så pågår dialoger med flera av de större fastighetsförvaltarna i Danmark.

Flera intressanta samarbeten kommer att lanseras under hösten.

Danmark har liknande fuktproblem som i Sverige, så InviSense sensorteknik kommer att göra nytta även där.

Materialleverantörer adderar värde med InviSense passiva fuktsensor

BjornNyheter

Ytterligare en materialleverantör installerar InviSense passiva fuktsensor i sitt byggnadsmaterial. Installationen sker direkt i materialproduktionen så att sensorerna alltid hamnar på rätt plats när byggmaterialet installeras.

Lansering kommer att ske under hösten, så ”stay tuned” för mer nyheter.

InviSense kom med på 33 – Listan för andra gången

BjornNyheter

Ännu en gång har InviSense fått bekräftelsen att vi är ett av de hetaste start-up bolagen i Sverige. Med sin patenterade och unika teknik som är utvecklat tillsammans med RISE, Printed electronics arena och Linköpings Universitet så fortsätter InviSense sin resa mot att göra saker som inte varit mätbara tidigare till att bli enkla att mäta.

https://www.affarsvarlden.se/bors-ekonominyheter/har-ar-alla-vinnarna-pa-33-listan-2019-6958489

Informationsvideo från Duri

BjornNyheter

Duri har delat med sig av en informationsvideo om vår passiva fuktsensor. Spana in videon och lär dig mer om fördelarna med vårt mätsystem för trådlös mätning av relativ fuktighet!