Boxholmshus installerar Invisense fuktsensorer

Det allmännyttiga bolaget Boxholmshus i Boxholm har valt att installera fuktsensorer i sina fastigheter, för att kunna ha kontroll på den relativa fuktigheten i olika delar av byggnadskonstruktionen
”Det här är ett effektivt och billigt sätt att verkligen veta om det finns anledning till oro för fuktskador i vårt bestånd eller inte”, säger Niklas Odeheim, Driftschef Boxholmshus.
”Nu kan vi mäta utan att behöva bryta upp tätskikt och andra konstruktioner för att kontrollera misstänkta fuktskador, vilket även innebär att våra boende kan känna en större trygghet för sin boendemiljö”, fortsätter Niklas.
Sensorerna installeras i våtutrymmen vid golvbrunnar och andra genomföringar, utanför badrumströskeln och under fönster.

Vi på Invisense är stolta över att kunna leverera en kostnadseffektiv lösning på ett stort problem och välkomnar Boxholmshus som ytterligare en kund till Invisense

Läs mer om Boxholmshus här: http://www.boxholmshus.se/
Läs mer om Invisense här: http://invisense.se/tekniken/

Make an Appointment

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.