Blogg

SKAPA

10 november, 2017

Det här var så att säga ”Grädde på moset”. Det var en spännande prisutdelning, vi hade en känsla av att vi kanske var topp 5 eller så. Vi trodde inte att vi skulle vinna men att chansen fanns.

På torsdag morgon vaknade jag kl 03:05 och hamstern hoppade igång…
– Vi vinner nog… eller nej.. motståndet är för bra… så där höll det på.

På middagen på kvällen i Tekniska museet så delades det ut priser under hela kvällen. Det började med ”Pitch-priset” vilket välförtjänt vanns av 2 systrar som uppfunnit ett skal till telefoner för dykare, så att man kan kommunicera under vatten om olyckan är framme.

Sen blev det andra priser varav två till Östergötland, ett till SUF i Östergötland och ett till Emelie Rengart för ätbart lim, gott 🙂

Ju fler priser som delades ut ju högre puls fick jag, när de kom in på Stora SKAPA priset så var det två mindre priser som delades ut först. Efter 1a så hade jag säkert 150 i puls och när sista priset innan stora priset delades ut så hade jag 200 i puls.

– Nu är det 18 kvar sa vår landshövding, Elisabeth. Och då landade vi i verkligheten igen, puls 147.

Sen började de läsa upp motiveringen för årets Skapa pris… De första tre orden i motiveringen och då förstod vi… vi hade vunnit!!! Stort för oss, och första gången Östergötland kammade hem 1a priset.

Så jäkla kul!